Із пошти Міністра

Із пошти Міністра

20.06.13 08:55 0 988
До Міністерства внутрішніх справ України на ім’я керівника відомства Віталія Захарченка надійшов лист-подяка від полковника внутрішньої служби у відставці, Остапченко Василя Дмитровича. У своєму листі чоловік дякує керівництву Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим.

Варто зазначити, що Василь Дмитрович являється учасником бойових дій у Великій Вітчизняній війні, а також учасником оборони м. Москви та м. Києва.

«Я, за дорученням своїх колег, хочу висловити Вам щирі слова вдячності від ветеранів Криму за увагу, яку надає нам керівництво Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим.

Нас, учасників ВВВ, залишається все менше і менше, але ми спокійні за майбутнє нашої країни і міліції.

За останні два роки начальник Кримської міліції генерал-майор міліції Слєпаньов Михайло Анатолійович оточив нас справжньою щоденною турботою. У стаціонарі медичного відділу окремо обладнані комфортабельні палати для ветеранів, організовано триразове харчування з обов'язковими свіжими фруктами і овочами.

Велика увага приділяється Ветеранській організації, для роботи якої виділено п’ять кабінетів з усім необхідним обладнанням.

На всі заходи, що проводяться в Головному управлінні, обов’язково запрошують ветеранів. Ми маємо можливість особисто вирішувати поточні проблемні питання з начальником Кримської міліції.

Ще раз висловлюю Вам та начальнику Головного управління слова глибокої вдячності від імені ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів органів внутрішніх справ за особистий внесок у розвиток ветеранського руху, надання допомоги пенсіонерам та ветеранам, виховання молодих працівників міліції у дусі патріотизму та поваги до історії нашої Батьківщини!»

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: М. Болотських: для ...
Наступна новина: На Чернігівщині знищено ...

КОМЕНТАРІ