На Придніпровській залізниці активізувалися шахраї

На Придніпровській залізниці активізувалися шахраї

20.06.13 17:31 0 924
У потягах південного напрямку шахраї продавали замість справжньої лососевої та осетрової ікри підробку.

Цей продукт має повну імітацію натуральної ікри. Насправді ж, це гранульоване желе з морських водоростей зі смакоароматичними домішками.

- З початку поточного року на території оперативного обслуговування УМВС України на Придніпровській залізниці зареєстровано більш ніж 20 фактів шахрайських дій, коли аферисти збували неякісний продукт довірливим пасажирам. Нажаль всі потерпілі гості України та є громадянами сусідньої держави.

Та поки знаходяться покупці, які бажають за невеликі гроші придбати якісний товар, чим і не оминають скористатися шахраї, у останніх постійно виникатиме бажання їх обманювати, - констатують фахівці. - Аферисти потрапляють до пасажирських потягів за проїзними квитками, пильно відстежуючи потенційних покупців. – Ці люди добрі психологи, - розповідає начальник УМВС на Придніпровській залізниці полковник міліції Сергій Уласевич. Вони відразу відчувають кому і за скільки можна реалізувати свій товар. Збувають ікру в скляних банках закатаних металевими кришками об’ємом 0,25 та 0,50 літра. Ціна за одну баночку альгінової ікри коливається від 25 до 800 гривень, в залежності від особи, яка нею зацікавилась.

Наразі за всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Особи зловмисників встановлено. 16-ти із них повідомлено про підозру, 13 обвинувальних висновків скеровано до суду.

А міліція Придніпровської залізниці звертається до громадян, та переконливо просить не піддаватися на умовляння незнайомих Вам придбати «червону» або «чорну» ікру в потягах та на перонах залізничних вокзалів. Будьте пильні.

СЗГ УМВС України

на Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині школяр задля ...
Наступна новина: Дохід фізичної особи від ...

КОМЕНТАРІ