На Миколаївщині викрито шахраїв-перевізників

На Миколаївщині викрито шахраїв-перевізників

20.06.13 08:30 0 868
На гачок інтернет-шахраїв потрапив 37-річний приватний підприємець. Він побачив на одному з інтернет-сайтів оголошення про надання послуг з вантажних перевезень та зателефонував за вказаним у ньому номером телефону, проте потім про це дуже пошкодував.

Чоловік пояснив представникам фірми, що йому потрібен автомобіль для перевезення будівельних матеріалів в інше місто. На що представник фірми-перевізника сказав, що для виконання умов угоди підприємцю спочатку необхідно сплатити завдаток за вказаним у оголошенні банківським рахунком.

Виконавши всі умови, чоловік автомобіля так і не дочекався. Він намагався зателефонувати перевізнику, щоб з’ясувати причину, але зв’язку з ним вже не було. Зробивши ще декілька марних спроб, підприємець зрозумів, що його ошукали та звернувся до міліції. Наразі за даним фактом правоохоронцями проводиться перевірка.

Слідчим відділенням Заводського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 190 Кримінального кодексу України («Шахрайство»). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 8-ми років.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: в Трускавці ...

КОМЕНТАРІ