Луцький міський голова Микола Романюк зі службовим візитом перебуває у Польщі

Луцький міський голова Микола Романюк зі службовим візитом перебуває у Польщі

20.06.13 10:54 0 943
Міський голова Микола Романюк на чолі офіційної делегації з Луцької міської ради перебуває зі службовим візитом у місті Люблін на запрошення Маршалка Люблінського воєводства Кшиштофа Гетьмана та Президента міста Люблін Кшиштофа Жука.

Микола Романюк візьме участь у Східному економічному форумі «LUB-INVEST» та урочистостях, присвячених присвоєнню міському скверу у Любліні імені Тараса Шевченка.

У програмі форуму передбачена участь міського голови у дебатах «Значення реформи місцевого самоврядування для сприяння та стимулювання регіонального і місцевого економічного розвитку». Захід відвідають також такі високоповажні гості, як Іван Грицак, Генеральний Консул України в Любліні, Сергій Ющак, заступник голови Волинської ОДА, Василь Гецько, заступник голови Тернопільської ОДА, Станіслав Адамяк, Почесний Консул України в Хелмі.

Окрім того, 21-22 серпня делегація з Луцької міської ради відвідає партнерське місто Білосток (Підляське воєводство, Республіка Польща) для участі у заходах з нагоди святкування Дня міста. Очікується, що під час заходів Луцьким міським головою Миколою Романюком та Президентом міста Білосток Тадеушем Трусколяскі буде підписано партнерську угоду, яка визначає конкретні напрями у співпраці міст.

Довідково: 21 серпня 2011 року було підписано Протокол намірів про співпрацю між Луцьком та Білостоком.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонат Європи. Третє ...
Наступна новина: 20.06 у ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ