Тернопільська область: протягом минулої доби рятувальниами ліквідовано дві пожежі

Тернопільська область: протягом минулої доби рятувальниами ліквідовано дві пожежі

20.06.13 12:56 0 945
19 червня о 15:24 у селі Старе Місто Підгаєцького району виникла пожежа копиці сіна. Полум’я швидко набирало обертів загрожуючи перекинутись на житлові та господарські будівлі, розташовані поряд.

До місця події було направлено черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники в короткий термін ліквідували пожежу. Під час гасіння ними врятовано будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на 50 тисяч гривень.

Вогнем знищено копицю сіна вагою орієнтовно 1,5 т. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюється.

19 червня о 21:21 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі у селі Борщівка Кременецького району.

До місця виклику було направлено черговий караул 23-го державного пожежно-рятувального поста міста Почаїв та команду пожежно-сторожової охорони села Розтоки Кременецького району. На час прибуття рятувальників площа пожежі становила близько 72 м.кв.

Працюючи в складних умовах високої температури та значного задимлення о 22:20 вогнеборці локалізували пожежу, а в 00:29 – повністю ліквідували.

На місці події травмованих та загиблих не виявлено. Пожежею знищено дерев’яне перекриття та покрівля, пошкоджено стіни будівлі. Під час гасіння було врятовано 1 житловий будинок та 2 господарських будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 100 тисяч гривень.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ