У Хмельницькому рятувальники ДСНС дбають про безпеку громадян на воді

У Хмельницькому рятувальники ДСНС дбають про безпеку громадян на воді

20.06.13 11:57 0 1088
19 червня у Хмельницькому на річці Південний Буг рятувальники ДСНС спільно із представниками засобів масової інформації провели черговий рейд щодо дотримання правил безпеки на воді, адже літній сезон у розпалі.

На вулиці спека і люди масово тягнуться до водойм. І поки відпочиваючі насолоджуються купанням у річці, співробітники ДСНС курсують на рятувальному катері біля берега та нагадують відпочиваючим про правила безпеки поводження на воді. Під час таких рейдів, окрім звукових попереджень, рятувальники розповсюджували серед дітей та дорослих листівки та пам’ятки, в яких доступно розписано про те, чого не слід робити, коли знаходишся у річці. Як виявилось, деякі батьки добряче навчили своїх дітей елементарним правилам, які можуть зберегти їхнє життя. Але, нажаль, не всі люди усвідомлюють, що невиконання цих правил може призвести до каліцтва або навіть загибелі.

ДСНС вкотре нагадує, приймати водні процедури слід лише у спеціально обладнаних місцях, не пірнайте, не бешкетуйте на воді, навіть якщо ви впевненні у своїх силах – не запливайте за буї. Пам’ятайте – ваша безпека, у ваших руках!

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: шумщина ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ