відбулася семінар-нарада на державному підприємстві «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів»

відбулася семінар-нарада на державному підприємстві «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів»

20.06.13 19:00 0 838
18 червня за ініціативи Управління Державної служби України в області на державному підприємстві «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів» відбулась семінар-нарада, в якій взяли участь представники Управління ДСНС області та Державної інспекції сільського господарства області, керівники зернозбиральних і зернопереробних підприємств.

Відкриваючи роботу семінар-наради, заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Ігор Мусіловський підкреслив, що одним із головних питань на сьогоднішній день є збереження нового врожаю.

Начальник Державної інспекції сільського господарства області Василь Мушинський зазначив, що усі повинні докласти зусилля для того, щоб жнивна кампанія 2013 року обійшлася без пожеж.

Крім того, учасники семінару мали можливість оглянути приміщення для прийомки та зберігання врожаю, системи протипожежного захисту ДП «Івано-Франківський КХП».

Також на завершення семінару було проведено тактико-спеціальні навчаннях з особовим складом чергових караулів Івано-Франківського гарнізону. Під час навчань відпрацьовано гасіння умовної пожежі у приміщенні розмельного цеху Комбінату хлібопродуктів.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ