В Івано-Франківську відбувся круглий стіл за участю депутатів міської ради щодо впровадження електронного реєстру до ДНЗ.

В Івано-Франківську відбувся круглий стіл за участю депутатів міської ради щодо впровадження електронного реєстру до ДНЗ.

20.06.13 20:00 0 973
В понеділок 17 червня 2013 року відбувся круглий стіл за участю депутатів Івано-Франківської міської ради на тему: «Про хід реалізації проекту електронної реєстрації дошкільнят в м. Івано-Франківську».

Мета проведення такого круглого столу – моніторинг реального стану наповненості дитячих садків, визначення кроків, які б дали можливість розширити мережу дошкільних навчальних закладів м. Івано-Франківська найбільшою мірою.

Під час круглого столу доповідали працівники управління освіти і науки м. Івано-Франківська, які зазначили, що на сьогоднішній день охоплюваність заявників до ДНЗ міста становить лише 50 %. Проте, за останні 2 тижні пророблено багато роботи. Нагадаємо, що за ініціативи голови постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, науки, освіти, культури, молодіжної політики та спорту Оксани Савчук, 6 червня на міська рада зобов’язала заступника міського голови Михайла Вереса до 1 липня 2013 року підготувати детальний перелік комплексних заходів щодо охоплення якнайбільшої кількості дошкільнят. Натомість депутат міської ради Юрій Соловей зазначив, що впровадження електронного реєстру – це якісний європейський крок, який дав нарешті можливість побачити справжню проблему у дошкіллі: «Ми розуміємо, що раніше ці проблеми існували, проте приховувалися. Прошу нарешті вжити сміливим та комплексних заходів і врегулювати наповнюваність дошкільних навчальних закладів».

За підсумками круглого столу вирішили заслухати представників управління освіти на 2-му пленарному засіданні 36-ої щодо ходу реалізації проекту електронної реєстрації дошкільнят в м. Івано-Франківську з метою донесення цього питання до всієї громадськості.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ