На Рівненщині для дітей – школа плавання

На Рівненщині для дітей – школа плавання

20.06.13 20:02 0 1258
На Рівненщині дітей безкоштовно навчатимуть плавати. Вже наступної суботи у Рівному на озері Басів Кут майстер-клас для охочих проведуть спортсмени-олімпійці Катерина Дікіджі та Дмитро Назаренко. Так розпочнеться обласний фестиваль «Школа плавання». У його рамках щовихідних із 15 до 18 години дітей навчатимуть триматися на воді. Із ними займатимуться професійні тренери з дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Такі безкоштовні уроки триватимуть упродовж літа, розповіла заступник директора комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» Руслана Найко. Тим часом активний відпочинок біля водойми пропонуватимуть і дорослим.

До фестивалю «Школа плавання» долучатимуться і райони. Майстер-класи для дітей влаштовуватимуть на тамтешніх водоймах. За словами ініціатора проекту Романа Яворського, такий захід на Рівненщині реалізують вже третій рік поспіль. Відбувається він в рамках великого соціально-просвітницького проекту «Збережи життя».

Торік завдяки такому формату роботи плавати навчили 350 дітей. Тим часом «Школа плавання» популяризує активний відпочинок і здоровий спосіб життя. А саме на цьому акцентує Президент України в нових соціальних ініціативах.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Тернопільщина: «Ситуація з ...

КОМЕНТАРІ