Мешканка Харківщини відправилась у 12-річну

Мешканка Харківщини відправилась у 12-річну "відпустку" за ґрати

20.06.13 22:16 0 904
Днями Валківський районний суд виніс вирок 54-річній мешканці села Хворостово за нанесення ножових поранень співмешканцю. Жінка, яка вже мала за плечима судимість за вбивство, цього разу відправилась за ґрати на довгих 12 років.

Взимку минулого року до Валківського РВ надійшло повідомлення про сімейний скандал, в якому постраждала людина. Слідчо-оперативна група одразу ж виїхала до місця події. У будинку були помітні сліди застілля, виявлено закривавлений ніж, опитані свідки події та її безпосередні учасники.

Як з’ясувалося, того дня співмешканці душевно проводили час за одним столом із друзями, але невдовзі надмірна кількість спиртного спровокувала сварку. Коли з’ясування сімейних стосунків дійшло до вищої точки кипіння, знайомі вирішили залишити парочку на самоті. Конфлікт набирав обертів і врешті решт завершився трагічною розв’язкою. Розлючена жінка не могла більше терпіти образи від коханого і вирішила захищатися – схопила ніж та нанесла чоловіку два удари в живіт.

Перелякавшись, що накоїла щось страшне, сіла на підлогу та заплакала. Чому не викликала швидку допомогу, пояснила слідчим коротко – розгубилася. Через кілька хвилин до оселі зайшов сусід, побачив жахливу картину та одразу викликав міліцію і медиків. Чоловік вижив, але через п’ять місяців помер від цирозу печінки.

Під час судового засідання підозрювана свою вину визнала повністю та розкаялась у вчиненому.

Враховуючи попередню судимість, суд визнав жінку винною у скоєння злочину за п.13 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та призначив їй покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ