Дітлахи переглянули виставку творчих робіт експертів Черкащини

Дітлахи переглянули виставку творчих робіт експертів Черкащини

20.06.13 19:06 0 861
В науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі при УМВС України в Черкаській області відбулася екскурсія для вихованців гуртків Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру. Діти завітали до НДЕКЦ, щоб поближче познайомитися з роботою експертів та відвідати новостворену виставку мистецтв, влаштовану працівникам центру. Яскраві картини, ляльки-мотанки та вироби з дерева, які є справжніми витворами мистецтва чекали на маленьких відвідувачів.

Розпочав екскурсію завідувач лабораторією проведення досліджень Леонід Онисимович Сидоренко. Після коротко ознайомлення з роботою експертного підрозділу Леонід Сдоренко запросив дітлахів до кімнати мистецтв. Картини створені пензлем майора міліції Ігора Солодовнікова - експерта НДЕКЦ, вразили відвідувачів. Немов справжні знавці мистецтва вони ходили виставкою, обговорюючи кожну картину виставлену на показ. Яскраві квіти та цікавий український орнамент перехоплював подих, козаки, які відпочивають після важкого дня немов оживали на барвистому полотні, створеному рукою справжнього майстра.

Сподобалася гостям і виставка сувенірів з дерева, запропонована підполковником міліції Вячеславом Пасічником – начальником сектору дослідження матеріалів, речовин та виробів. Справа його батька який займається випилюванням різноманітних виробів з деревини перетворилася для В’ячеслава на його захоплення. Казковий годинник, вишукана лампа, фото рамки з різноманітними візерунками та інші вироби майстра зачаровували присутніх. Не обійшли стороною екскурсанти і виставку ляльок-мотанок, запропоновану начальником сектору дослідження наркотичних засобів Тетяною Дорошенко. Найбільше вона припала до душі дівчаткам, ті з великою зацікавленістю роздивлялися експонати, створені з ниток, бісеру та інших матеріалів.

Але після огляду виставки мистецтв на дітей чекав ще один сюрприз – в учбовому класі НДЕКЦ для них були підготовані експонати різноманітної зброї. Фахівець-зброяр докладно розповів про всі види зброї, представлені для показу та запропонував потримати її усім охочим. Діти з захопленням роздивлялася гвинтівки, револьвери та пістолети різних моделей а також фотографувалися з ними напам’ять.

Декілька годин екскурсії злетіли швидко. Втомлені, але задоволені та переповнені враженнями від почутого та побаченого, діти щиро подякували працівникам НДЕКЦ за цікаву екскурсію та гамірним потоком залишили приміщення експертно-криміналістичного центру.

СЗГ УМВС України

в Черкаській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мессі можуть посадити за ...
Наступна новина: Чернігівські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ