Школяр замінував власну школу під час літніх канікул

Школяр замінував власну школу під час літніх канікул

20.06.13 19:07 0 832
До Березнеговатського РВ УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення від невідомого про те, що будівлю однієї із загальноосвітніх шкіл смт. Березнеговате заміновано.

До будівель навчальних закладів райцентру виїхали слідчо-оперативна група Березнеговатського райвідділу міліції, МНС, співробітники вибухотехнічної служби, кінологи зі службовим собакою, а також бригада швидкої медичної допомоги.

Райони можливої події було негайно оточено. З приміщень шкіл було евакуйовано 38 осіб - працівників навчальних закладів. Правоохоронці перевірили адміністративні будівлі та прилеглі до них території, вибухового пристрою знайдено не було.

Співробітниками міліції в ході проведення оперативних заходів було встановлено особу неповнолітнього, який повідомив про замінування. Ним виявився 13-річний мешканець одного із сіл району.

Слідчим відділенням Березнеговатського РВ УМВС вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань по ч.1 ст.259 КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності» санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Одещині міліціонери ...
Наступна новина: Львівські оперативники ...

КОМЕНТАРІ