Буковинська міліція навчала журналістів стріляти

Буковинська міліція навчала журналістів стріляти

20.06.13 23:31 0 888
Представники чернівецьких ЗМІ відвідали заклад, де готують бійців спецпідрозділів буковинської міліції. Гості мали можливість приміряти міліцейську амуніцію, постріляти та побачити захоплення злочинців.

Справжня виставка військової зброї, спецзасобів та амуніції розгорнулась на стройовому майданчику Чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції, а представники буковинської преси стали її вдячними відвідувачами. Журналісти із задоволенням приміряли на себе форму спецпідрозділів та дивувались, як у такій важкій амуніції бійці можуть не тільки пересуватися, а й брати участь у спецопераціях.

Начальник училища влаштував для гостей справжню екскурсію. Спочатку розповів журналістам про історію закладу, показав навчальні аудиторії та ознайомив гостей із призначенням спеціальних полігонів та споруди, де тренують правоохоронців.

А потім пресу занурили у обстановку наближену до бойової. Бійці спецпідрозділу «Беркут» продемонстрували показові виступи з рукопашного бою та захоплення злочинців, а співробітники «Соколу» показали майстер-клас зі стрільби.

Після цього представники ЗМІ мали можливість зробити декілька пострілів з пістолета Макарова та навіть взяти участь у змаганні.

Найкращим стрілкам начальник УМВС області вручив грамоти та медалі.

СЗГ УМВС України

В Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Експертна служба МВС ...
Наступна новина: Затримано зловмисника, який ...

КОМЕНТАРІ