триває Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту

триває Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту

21.06.13 13:22 0 832
Цього року у м. Харків проходить Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту. 20 червня розпочався другий день змагань.

Розпочалося дійство з оголошення підсумків першого дня змагань. У двоборстві перше командне місце посіла збірна столиці із результатом 121,54 сек. Другими стали спортсмени з АР Крим із загальним часом 121,6 сек., третіми – команда Волинської області (123,11 сек.).

Волиняни стали першими у другому виді змагань – підйом по висувній драбині на 3-й поверх навчальної башти – із загальнокомандним часом 26,33 сек. Другими були спортсмени з міста Києва (26,74 сек.). За ними – команда з Київської області (27,39 сек.). Команда господарів Харківської області у підйомі по висувній драбині посіла 7-ме загальнокомандне місце, показавши час 28,72 сек.

Другого дня спортсмени змагалися у подоланні 100-метрової полоси з перешкодами та пожежній естафеті.

Пожежна естафета складається з 4-х етапів по 100 м кожний. На першому спортсмен із пожежним стволом піднімається на дах будиночка за допомогою драбини-палки, на другому – долає паркан заввишки 2 м. На третьому етапі, підхопивши рукави і пробігши по буму, спортсмен приєднує рукава до розгалуження, прокладає рукавну лінію. Фінальний етап закінчується видовищною дією – учасник вогнегасником гасить палаючу в деку рідину.

Отже, змагання продовжуються, боротьба за першість триває.

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі вчителі ...
Наступна новина: На Житомирщині затверджено ...

КОМЕНТАРІ