Житомирщина: керівники області привітали директора обласного центру зайнятості з нагоди ювілею

Житомирщина: керівники області привітали директора обласного центру зайнятості з нагоди ювілею

21.06.13 08:50 0 890
Прийміть найщиріші вітання з нагоди 60-річчя від дня народження.

Гідний і славний ювілей Ви відзначаєте. Доля подарувала Вам активне, насичене цікавими подіями та багате на добрі й корисні справи життя.

Ми знаємо й цінуємо Вас як яскраву особистість, професіонала своєї справи, досвідченого керівника, громадського діяча і вірного сина Поліської землі.

Очолюючи 18 років Житомирський обласний центр зайнятості та маючи сучасне бачення підходів до вирішення проблем зайнятості, Вам притаманна сміливість у впровадженні нового в соціальний захист населення. Саме під Вашим керівництвом на Житомирщині проходили апробацію всі нововведення у діяльності служби зайнятості, які наразі у всій державі слугують підвищенню якості й ефективності роботи.

Талант, розум, сумління, душевна рівновага, любов до рідної української землі та палке бажання творити добро людям стали запорукою Вашого життєвого успіху. За порядність, простоту, оптимізм, шану та прихильність до людей Ви здобули заслужений авторитет серед колег та друзів, визнання та щиру повагу. ржава високо оцінила Вашу працю. Ви неодноразово нагороджувались Почесними грамотами Кабінету Міністрів України, Міністерства праці та соціальної політики України, обласної державної адміністрації. Маєте звання заслуженого працівника соціальної сфери України, відзнаки Міністерства праці та соціальної політики України «За сумлінну працю» і «За вислугу», Державного центру зайнятості – «За бездоганну службу».

Зичимо Вам, шановний Ігорю Григоровичу, міцного здоров’я, життєвої енергії й незборимого оптимізму. Нехай не покидають Вас приємні почуття і радість від досягнутого, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки.

З повагою

Голова Житомирської

обласної державної адміністрації

С.М. Рижук

Голова Житомирської

обласної ради

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ