Івано-Франківська область: рятувальники провели засідання круглого столу з волонтерами та громадськими організаціями

Івано-Франківська область: рятувальники провели засідання круглого столу з волонтерами та громадськими організаціями

21.06.13 08:20 0 1162
20 червня в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області під головуванням першого заступника начальника Управління ДСНС в області Ігоря Оксентюка відбулося засідання круглого столу фахівців служби надзвичайних ситуацій області з волонтерами та представниками громадських організацій Прикарпаття.

Метою такого заходу є взаємодія Управління ДСНС в області, волонтерів та громадських організацій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та залучення їх до масово-роз’яснювальної і профілактичної роботи з населенням.

На даному заході були присутні працівники Управління ДСНС в області, представники Івано-Франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, благодійної організації «Мальтійська служба допомоги», молодіжної адміністрації Івано-Франківської ОДА, громадської організації аварійно-рятувальної служби «Рятівник», Товариства українських студентів-католиків «Обнова», школи волонтерів Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Присутні мали змогу більше дізнатися про непросту, але таку потрібну людям діяльність пожежно-рятувальної служби Прикарпаття, переглянувши фільм про роботу рятувальників у реальних умовах.

Було надано чимало пропозицій щодо спільної праці волонтерів та рятувальників у різних сферах. Представники громадських організацій, в свою чергу, дали високу оцінку діяльності Управління Державної служби надзвичайних ситуацій в області та підкреслили високий авторитет, який мають рятувальники серед мешканців краю.

У ході засідання було запропоновано розробити та підписати спільний план взаємодії Управління ДСНС в Івано-Франківській області з волонтерами та громадськими організаціями щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій на території області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ