На Івано-Франківщині на Калущині обговорили питання літнього відпочинку та оздоровлення учнів

На Івано-Франківщині на Калущині обговорили питання літнього відпочинку та оздоровлення учнів

21.06.13 08:20 0 901
20 червня проведено засідання колегії відділу освіти Калуської райдержадміністрації. Питання «Про хід літнього відпочинку та оздоровлення учнів загальноосвітніх навчальних закладів району в літній період 2013 року» доповіла головний спеціаліст відділу освіти РДА Ольгу Гулевич.

Вона відзначила, що впродовж літнього періоду 2013 року на базі навчальних закладів району організована робота 33 пришкільних таборів з денною формою перебування, у яких охоплено організованим відпочинком 3510 (82% від загальної кількості) учнів загальноосвітніх навчальних закладів віком від 7 до 17 років. В першу чергу залучаються діти пільгових категорій, а саме: 18 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 104 дітей-інвалідів, 14 дітей, батьки яких постраждали внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС, 990 дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей, а також 170 обдарованих і талановитих учнів.

З місцевого бюджету на проведення відпочинку та оздоровлення учнів в 2013 році виділено 400 тис. грн.

В усіх пришкільних таборах проводяться відповідні культурно-масові, спортивні та загальнотабірні заходи, дотримується режим роботи табору, організовано харчування, виконуються санітарно-гігієнічні вимоги безпеки життєдіяльності, ведеться відповідна документація.

Окрім того, на запрошення українського товариства «Рідна школа» міста Мюнхен, відповідно до угоди про співпрацю, заплановано оздоровити у Німеччині 30 учнів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ