Івано-Франківщина: зустріч з представниками Міжнародної благодійної організації «Добробут громад»

Івано-Франківщина: зустріч з представниками Міжнародної благодійної організації «Добробут громад»

21.06.13 13:45 0 753
На Рогатинщині продовжують реалізовувати соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича. Нещодавно у залі засідань адмінбудинку відбулася зустріч представників Міжнародної благодійної організації «Добробут громад» з працівниками агропромислового комплексу району за участю першого заступника голови райдержадміністрації Марії Челядин та голови районної ради Юрія Чорного.

Йшлося про співпрацю Рогатинщини з МБО «Добробут громад». Починаючи з 1994 року МБО «Добробут громад» (яка є частиною мережі Хейфер Інтернешнл) впроваджує свою діяльність в Україні, спрямовану на комплексний розвиток сільських громад.

Президент організації Віктор Терес зауважив: «Своєю працею ми доносимо світу слово від селянина, як важливого чинника розвитку сучасного суспільства. Віримо, що розвиток дрібних фермерів в Україні можливий тільки завдяки сприянню кооперативному руху, що зробить селян більш конкурентноспроможними на ринку, та з часом приведе до збільшення їхніх прибутків».

Враховуючи досвід МБО «Добробут громад» в розвитку сільськогосподарської кооперації в Україні, ними було розроблено попередню версію концепції проекту, яка передбачає співпрацю МБО «Добробут громад» та органів місцевого самоврядування п’яти районів Західної України (в тому числі і Рогатинського району Івано-Франківської області).

Товаровиробники району виявили бажання і надалі співпрацювати з МБО «Добробут громад».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Товарообіг Львівської ...
Наступна новина: Цьогоріч на підтримку ...

КОМЕНТАРІ