Визначився переможець у чемпіонаті Львівщини з футболу серед учнів ДЮСШ

Визначився переможець у чемпіонаті Львівщини з футболу серед учнів ДЮСШ

21.06.13 09:31 0 853
17 – 19 червня у Львові відбулася фінальна частина Чемпіонату Львівської області з футболу серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл 1999-2000 років народження. З 28 команд, які брали участь у змаганнях протягом 2012 – 2013 навчального року, до фіналу потрапили 8 команд.

Зокрема, за перемогу боролися команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл міст Стрий, Новий Розділ, Яворів, Дрогобич, Мостиська; спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №4 (м. Львів); дитячо-юнацької спортивної школи №2 (м. Червоноград) та дитячо-юнацької спортивної школи „Юність” (м. Борислав).

Перемогу у фіналі здобули учні Мостиського району. Срібні нагороди отримали вихованці Яворівської дитячо-юнацької спортивної школи, а третіми стала команда господарів поля – спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №4. Призери змагань отримали кубки та медалі, а також йогурти та морозиво від партнерів змагань.

Нагадаємо, що змагання з футболу серед учнів ДЮСШ на Львівщині організували Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за підтримки ПрАТ “Галичина” та Львівського холодокомбінату. Метою заходу було привернути увагу громадськості до проблем залучення дітей до здорового способу життя та занять оздоровчим спортом, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я учнів, а також організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В рамках Всеукраїнської ...
Наступна новина: На Рівненщині три роки ...

КОМЕНТАРІ