Чоловічий колектив «Орфей» та джазовий піаніст О. Саратський подарують львів’янам концерт «Свінгуємо разом»

Чоловічий колектив «Орфей» та джазовий піаніст О. Саратський подарують львів’янам концерт «Свінгуємо разом»

21.06.13 12:31 0 706
Відомий львівський акапельний чоловічий колектив «Орфей» і  київський композитор та джазовий піаніст Олександр Саратський пропонують меломанам спільну концертну програму під назвою «Свінгуємо разом» 21 червня 2013 року у Концертному залі ім.С.Людкевича Львівської обласної філармонії

За інформацією організаторів заходу, у програмі концерту  виконуватимуться світові хіти, джазові та фолькові композиції.

Для октету «Орфей» концертний проект «Свінгуємо разом» – творчий експеримент. У ньому акапельний гурт вперше співає під акомпанемент фортепіано.

Спеціально для цієї програми маестро Олександр Саратський зробив оригінальні джазові аранжування українських і світових хітів, зокрема українських народних пісень «Ой, чий то кінь стоїть», «Ой, у полі три криниченьки», «Од Києва до Лубен», а також «Come together» з репертуару легендарних «The Beatles» та ін.

Окрім октету «Орфей» і піаніста Олександра Саратського, у концерті братимуть участь лауреати міжнародних джазових фестивалів Лана Меркулова і Олексій Тузов (Київ), а також заслужена артистка України Любов Качала (Львів).

Початок о 19:00 год.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ІІ ...
Наступна новина: У Здолбунові прокурор ...

КОМЕНТАРІ