Львівщина: в дитячому таборі «Ровесник» на Сокальщині відбулися «Малі Олімпійські Ігри»

Львівщина: в дитячому таборі «Ровесник» на Сокальщині відбулися «Малі Олімпійські Ігри»

21.06.13 16:33 0 1053
У середу, 19 червня, в оздоровчо-лікувальному комплексі „Ровесник”, що у с. Комарів Сокальського району, відбулися „Малі Олімпійські ігри”.

Серед організаторів цікавого спортивного свята, що відбулось в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, були: управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, відділення НОК України у Львівській області, відділ з питань фізичної культури та спорту Червоноградської міської ради та керівництво оздоровчо-лікувального комплексу „Ровесник”.

Цьогорічне свято, котре присвячене Міжнародному Олімпійському Дню та 100-річчю утворення в Києві олімпійського комітету, розпочалося з урочистого підняття олімпійського прапора та запалювання символічного олімпійського вогню.

З вітальним словом до численної дитячої аудиторії звернулися: учасник зимових Олімпійських Ігор у Ванкувері та в Турині, стипендіат НОК України, санкар Юрій Гайдук; заступник директора Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” Валерій Янюк; начальник відділу фізичної культури та спорту Червоноградської міської ради Валерій Гаврилюк; директор ОЛК „Ровесник» Василь Карвацький.

Серед учасників «Малих Олімпійських ігор» у «Ровеснику» були 540 дітей віком від 7 до 16 років, розподілених на 20 загонів. Кожен загін мав свій спортивний девіз, якій проголошувався під часурочистої церемонії відкриття змагань.

Школярі Львівщини змагалися у турнірах з міні-футболу та артболу, а також брали участь у змаганнях з плавання, настільного тенісу, шахів та шашок.

Переможці та призери „Малих Олімпійських ігор” отримали нагороди з рук львівського олімпійця Юрія Гайдука. Також діти були нагороджені медалями, грамотами та кубками від Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, призами від Львівського відділення НОК України та кованими медалями від галереї "Арт-кузница". А на згадку про участь у змаганнях всі учасники отримали пам’ятні значки.

Після нагородження діти охоче фотографувалися з гостями свята та брали автографи в учасника зимових Олімпійських ігор.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Львівщина: визначено ...

КОМЕНТАРІ