Олег Панькевич: "Урядовий законопроєкт щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні становить загрозу цінностям нашого суспільства"

Олег Панькевич: "Урядовий законопроєкт щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні становить загрозу цінностям нашого суспільства"

21.06.13 08:10 0 928
19 червня 2013 року на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції розглядали резонансний законопроєкт "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні". Окрім цього, відбулися комітетські слухання "Лібералізація візового режиму між Україною та ЄС".

Як розповів народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", заступник голови Комітету з питань європейської інтеграції Олег Панькевич, у документі пропонується удосконалити організаційно-правові механізми запобігання та протидії дискримінації шляхом внесення змін до Кодексу законів про працю України, Кримінального кодексу України, Цивільно-процесуального кодексу України, закону "Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини". За словами націоналіста, цей законопроєкт передбачає низку безпрецедентних за відсутністю конкретики та зручних для зловживань понять: "непряма дискримінація", "оголошений намір про дискримінацію", "підбурювання до дискримінації", "пособництво у дискримінації…". Сам свободівець голосував проти. Проте члени комітету ухвалили цей документ: з 10 присутніх членів комітету 7 проголосували – "за", 2 – "проти", 1 "утримався".

"Усі ці законодавчі нововведення становлять загрозу традиційним сімейним цінностям, духовним і моральним засадам нашого суспільства. У разі ухвалення цей документ стане важливим інструментом психологічної війни з українським народом, як це вже трапилося з іншими народами Європи та Америки. Люди опиняться в ситуації психологічного терору, коли купка гомосексуалістів задовольнятиме свої інтереси та вирішуватиме життєві конфлікти за допомогою звинувачень нормальних людей у "дискримінації", під якою зовсім скоро розумітимуть будь-які дії, що не сподобаються якомусь представнику секс-меншин. З гіркого досвіду нашого народу, набутого в комуністичні часи, розуміємо, що для уникнення неприємностей багато людей можуть бути змушені вдаватися до показного схвалення гомосексуалізму та його пропаганди. Наслідки не забаряться – руйнуватиметься суспільний інститут сім'ї та психіка людей, більшість з яких надалі не зможуть і не захочуть боротися за свою державу, дітей чи елементарну справедливість", – зазначив Олег Панькевич.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: М. Болотських: для ...
Наступна новина: Олександр Башкаленко: ...

КОМЕНТАРІ