Рівненщина: мешканці області отримали вичерпні відповіді на питання, що стосуються земельного законодавства.

Рівненщина: мешканці області отримали вичерпні відповіді на питання, що стосуються земельного законодавства.

21.06.13 08:10 0 946
Начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області Світлана Богатирчук-Кривко відповідала на запитання громадян під час телефонної гарячої лінії, яка відбувалась у Рівненській обласній державній адміністрації.

Рівняни цікавились порядком державної реєстрації земельних ділянок та речових прав на них за новими правилами та функціонуванням публічної кадастрової карти.

Запитували мешканці області й про переоформлення спадщини, присвоєння кадастрового номеру земельним ділянкам, встановлення меж, розробку схем планування територій районів, тощо.

Загалом, від мешканців області під час телефонної гарячої лінії надійшло 16 дзвінків, а 7 громадян, (переважно мешканців обласного центру) Світлана Кирилівна прийняла особисто.

_ « У Головному управлінні Держземагентства області особистий прийом громадян керівництвом відбувається щодня згідно графіку, також функціонує гаряча телефонна лінія та сайт, що постійно оновлюється. Регулярно виїжджаємо в райони, сільські ради задля проведення виїзних прийомів громадян. Це дає змогу зменшити кількість письмових звернень та пришвидшити процес надання консультацій та роз’яснень» - наголосила Світлана Богатирчук-Кривко.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: М. Болотських: для ...
Наступна новина: Олександр Башкаленко: ...

КОМЕНТАРІ