Завдання та напрями роботи територіальних органів Держземагентства Рівненщини обговорювались на семінар-нараді.

Завдання та напрями роботи територіальних органів Держземагентства Рівненщини обговорювались на семінар-нараді.

21.06.13 13:15 0 753
На Рівненщині відбулась семінар-нарада з керівниками територіальних органів та державних підприємств Держземагентстваоласті під керівництвом начальника Головного управління Світлани Богатирчук-Кривко.

Світлана Кирилівна розповіла колегам про завдання територіальних органів Держземагентства області щодо проведення робіт з інвентаризації земель. Інформацію начальника Головного управління доповнив директор ДП «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» Віталій Люшин.

Також учасники семінару обговорювали й виступи начальника управління державного земельного кадастру Миколи Гарнаги та начальника Рівненської філії ДП «Центр ДЗК» Олександра Головка з питання використання коштів виділених на розвиток державного земельного кадастру та проведення робіт в Національній кадастровій системі.

Фахівці ж юридичної служби Головного управління звернули увагу на нововведення та зміни у земельному законодавстві.

Підбиваючи підсумки семінар-наради Світлана Кирилівна наголосила на важливості поставлених перед землевпорядниками області завдань та закликала усіх учасників до якісної, плідної та командної роботи.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Майже половина шкіл та ...

КОМЕНТАРІ