Тернопіль: переможці фестивалю «Studfest 2013» повернулися з Батумі

Тернопіль: переможці фестивалю «Studfest 2013» повернулися з Батумі

21.06.13 14:39 0 831
20 червня міський голова Сергій Надал зустрівся з переможцями фестивалю «Studfest 2013», які нещодавно повернулись з Грузії. В Батумі тернопільські студенти брали участь в молодіжному фестивалі, який проходив з 10 по 14 червня.

Протягом зустрічі з міським головою молодь ділилась враженнями від міста-побратима Тернополя, спілкуванням з однолітками із інших країн та планами на майбутнє. Так було запропоновано провести подібний міжнародний фестиваль в Тернополі в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця». «Радий, що у вас стільки позитивних емоцій та цікавих пропозицій. Сформулюйте свою ідею в проект, який доповнить робоча група «Cтудентської столиці» та депутати міської молодіжної ради. Важливо, щоб міжнародний молодіжний форум в Тернополі був насичений цікавими для студентства заходами. Міська рада долучиться до втілення даного задуму», – сказав міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, що переможцями фестивалю «Studfest 2013» стали студенти Тернопільського національного економічного університету Олена Корнійчук, Павло Бич та Тарас Хомич.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині василь ...
Наступна новина: 30 червня у Луцьку ...

КОМЕНТАРІ