Делегація Тернопільщини бере участь у Східному економічному форумі Lub-Invest

Делегація Тернопільщини бере участь у Східному економічному форумі Lub-Invest

21.06.13 11:39 0 974
На запрошення Маршалка Люблінського воєводства пана Кшиштофа Гетьмана делегація Тернопільської області 20-21 червня відвідає місто Люблін та візьме участь у Східному економічному форумі Lub-Invest.

Очолив делегацію заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гецько.

Східний економічний форум у Любліні щорічно створює діловий клімат для встановлення взаємовигідних контактів Польщі та ЄС з партнерами із України, Білорусії, Росії, Молдови та Казахстану.

Форум пропонує цікаву та насичену програму з численними заходами: дискусії за участю експертів у сфері міжнародної політики, макроекономіки та суспільної відповідальності бізнесу; тематичні «круглі столи»; «Дискусії регіонів» щодо нових механізмів регіонального розвитку; презентації польських та закордонних інвестиційних пропозицій та безпосередні міжнародні бізнесові переговори ділових кіл; проведення польсько-українського галузевого фотовольтаїчного семінару та виставки.

Делегація Тернопільської області проведе презентацію області, її потенціалу, стратегічних напрямків розвитку, прийме участь у конференції «Значення реформи місцевого самоврядування для стимулювання місцевого та регіонального розвитку» за участю Маршалка Люблінського воєводства, Кшиштофа Гетьмана.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ