На Волині рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у місцевому Палаці культури

На Волині рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у місцевому Палаці культури

21.06.13 18:06 0 889
20 червня у місті Нововолинську рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №5 У ДСНС у Волинській області провели гарнізонні тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної пожежі у Палаці культури, що на бульварі Шевченка. Метою проведення таких навчань є відпрацювання дій рятувальників та адміністрації об’єкта під час гасіння пожежі, а також рятування людей з будівлі.

Згідно із тактичним задумом, пожежа виникла у глядацькому залі та розповсюдилася на площу 70 м². Виникла загроза поширення пожежі на всю площу залу, загрожуючи суміжним приміщенням, а також існувала загроза обвалу покрівлі. Пожежу виявив працюючий персонал, який організував оповіщення та евакуацію людей, провів першочергові заходи з ліквідації умовної пожежі до прибуття рятувальних підрозділів.

Бійці ДСНС, у свою чергу, провели розстановку сил та засобів, передбачених для ліквідації такого роду пожеж, здійснили оперативне розгортання із прокладенням магістральних ліній. У складі ланки газодимозахисної служби провели розвідку та евакуацію потерпілих для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі.

Результати навчань обговорювались з керівництвом палацу культури та персоналом, рятувальники додатково розповіли алгоритм дій на випадок виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині обговорено ...
Наступна новина: На Рівненщині на ...

КОМЕНТАРІ