На Закарпатті внаслідок пожежі пошкоджено два житлові будинки

На Закарпатті внаслідок пожежі пошкоджено два житлові будинки

21.06.13 15:07 0 1098
21 червня о 04:25 до служби порятунку Рахова надійшло повідомлення про пожежу в житловому секторі на вулиці Миру. Сусіди помітили пожежу тоді, коли вогнем повністю було охоплено покриття житлового будинку. А на час прибуття пожежно-рятувальних підрозділів полум’я вже почало перекидатись на дах сусіднього двоповерхового житлового будинку. Сприяла розповсюдженню вогняної стихії й щільна забудова.

Зважаючи на складність пожежі, приборкувати стихію професіоналам 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини допомагали й вогнеборці місцевої пожежної команди с. Видричка, що на Рахівщині, та добровільної пожежної дружини Карпатського біосферного заповідника.

Локалізували пожежу о 06:50, а через 20 хвилин повністю її ліквідували. Під час гасіння пожежі бійці ДСНС евакуювали двох жінок , які на той час знаходились в будинку та через щільний дим не могли самотужки вибратись назовні.

Унаслідок пожежі знищено крівлю першої будівлі, пошкоджено стіни, вікна, двері та речі домашнього вжитку. Окрім цього вогонь встиг пошкодити й дах сусіднього житлового будинку.

Причини пожежі та заподіяні збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ