В Луцьку відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту

В Луцьку відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту

22.06.13 08:35 0 856
Участь у її роботі взяли секретар міської ради Григорій Пустовіт, депутати Андрій Калахан, Андрій Осіпов, Богдан Шиба та Сергій Григоренко.

На розгляд членів комісії вносилося питання «Про звернення до Кабінету Міністрів України та Центральної виборчої комісії». Доповідачем виступив Григорій Пустовіт, який зауважив, що в ході 41-ї сесії міської ради обговорювалося питання забезпечення безпеки дітей у навчальних закладах Луцька. За його словами, одним із пунктів була пропозиція про встановлення систем відеонагляду. Григорій Олександрович зауважив, що тоді він озвучив пропозицію використати ноутбуки та веб-камери, які застосовувалися під час виборів народних депутатів на виборчих дільницях. Нині це все обладнання знаходиться на збережені. За його словами, з часом техніка старіє, а окремі її елементи виходять з ладу. Тому він підготував звернення до КМУ та ЦВК, аби це обладнання було передано в користування міській владі. Григорій Пустовіт зазначив, що їх можна встановити у навчальних закладах.

Також члени комісії розглянули питання: «Про внесення змін до рішення міської ради від 17.12.2010 № 2/12 «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька», «Про звернення щодо проекту Закону України «Про дозвільну систему у сфері поведінки зі спеціально визначеними видами зброї», «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 № 1/2 «Про утворення постійних комісій міської ради та затвердження їх персонального складу», «Про затвердження «Етичного кодексу водія таксі та маршрутного таксі» та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ