Голова облдержадміністрації Борис Клімчук працює у Києві над вирішенням життєво важливих для волинян питань

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук працює у Києві над вирішенням життєво важливих для волинян питань

22.06.13 13:05 0 1119
21 червня 2013 року, повертаючись із відрядження з Луганська, де відбулося чергове засідання Ради регіонів під головуванням Президента України Віктора Януковича, голова облдержадміністрації Борис Клімчук зупинився у Києві. У столиці, на його прохання заплановані аудієнція у Прем’єр-міністра та робочі зустрічі у Міністерстві фінансів та Державному казначействі України.

Основне питання, яке буде порушено перед Кабінетом Міністрів України, стосується загрози надзвичайної ситуації регіонального рівня, що може трапитися у зв’язку із зсувом ґрунту, прискореного несприятливими погодніми умовами, з непарної сторони вулиці Героїв УПА у м. Луцьку.

У держказначействі України обговорюватимуть можливість вирівнювання графіків фінансування місцевих бюджетів області за «незахищеними» статтями видатків та плани державних капіталовкладень для продовження спорудження шахти №10 «Нововолинська» відповідно до нового, відкоригованого титулу будови, затвердженого Кабінетом Міністрів України розпорядженням від 3 червня 2013 року № 371-р.

У післяобідню пору запланована спільна зустріч Міністра фінансів України Юрія Колобова з головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком та волинськими представниками законодавчої гілки влади – народними депутатами України Ігорем Єремеєвим, Степаном Івахівим та Сергієм Мартиняком. На ній підніматимуться актуальні питання соціально-економічного розвитку нашого регіону у контексті можливого внесення змін до Державного бюджету України.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іван Гринда: ...

КОМЕНТАРІ