Олександр Башкаленко: «Робота державного службовця надзвичайно важлива, адже ви працюєте для блага народу й держави»

Олександр Башкаленко: «Робота державного службовця надзвичайно важлива, адже ви працюєте для блага народу й держави»

22.06.13 13:25 0 941
Напередодні Дня державної служби, який відзначають 23 червня, в обласній державній адміністрації відбулись урочисті заходи та святковий концерт.

Від імені керівництва облдержадміністрації колег із святом привітав перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко. Він насамперед подякував усім державним службовцям за ефективну роботу, яка потребує самовідданості та високого професіоналізму.

«Попри все, ми повинні працювати на совість, діяти без упередження, керуватись у рішеннях інтересами більшості, шукати альтернативу. А ще не забувати, що ми відповідальні не лише за те, що робимо, а й за те, чого не робимо. Від нашої з вами фаховості, принциповості, ініціативності залежить імідж влади як такої, а також інтенсивність розвитку суспільства та держави», - наголосив Олександр Башкаленко.

Перший заступник голови облдержадміністрації побажав присутнім міцного здоров’я, щастя, успішної професійної діяльності на благо країни і її народу.

Зі святом держслужбовців привітали також заступник голови обласної ради Валентин Вітер, начальник головного управління державної служби Головдержслужби в області Валентин Малиновський, голова профспілки державних установ Ольга Сабурова.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівщина: Володимир ...

КОМЕНТАРІ