Напередодні Дня державної служби відзначили найпрофесійніших та найспортивніших волинських держслужбовців

Напередодні Дня державної служби відзначили найпрофесійніших та найспортивніших волинських держслужбовців

22.06.13 13:40 0 990
Під час урочистостей з нагоди Дня державної служби, відбулось нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», започаткованого ще у 2008 році.

Конкурс покликаний сприяти розвитку кадрового потенціалу державної служби та у підвищенні кваліфікації посадовців на всіх рівнях влади. Він відбувався у чотирьох номінаціях та у двох турах. А саме: «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст» серед держслужбовців обласної державної адміністрації, «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст» серед держслужбовців райдержадміністрацій.

Конкурсанти виконували тестові завдання на знання Конституції України, законодавства про державну службу та боротьбу з корупцією, діловодства та інші.

Отож, у номінації «Кращий спеціаліст» апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації» І місце посіла головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді у правління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Вікторія Демчук, ІІ - головний спеціаліст відділу фінансів програм соціально-економічного розвитку та соціального захисту населення управління фінансів невиробничої сфери департаменту фінансів облдержадміністрації Олена Іскарєва, ІІІ - головний спеціаліст управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації Анна Гречановська.

У номінації номінації «Кращий керівник» апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації І місце - заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Мороз, ІІ - завідувач сектором у справах релігій управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Володимир Дорошенко, ІІІ - начальник відділу розвитку секторів економіки та фінансової політики департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Віктор Левчик.

У номінації «Кращий керівник» райдержадміністрації І місце - за заступником начальника відділу, завідувачем сектору контролю загального відділу апарату Рожищенської райдержадміністрації Наталією Яковлєвою. ІІ місце зайняла начальник відділу Державного реєстру виборців апарату Ратнівської райдержадміністрації Анжела Неводнічік, а ІІІ - заступник начальника управління – начальник бюджетного відділу управління фінансів Ковельської райдержадміністрації Світлана Карпюк.

У номінації «Кращий спеціаліст» райдержадміністрації перемогли: головний спеціаліст загального відділу апарату Луцької райдержадміністрації Інна Кулик, головний спеціаліст відділу освіти Іваничівської райдержадміністрації Неоніла Вижва та Провідний спеціаліст відділу юридичної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання і протидії корупції та роботи із зверненнями громадян апарату Камінь-Каширської райдержадміністрації Олександр Ярошук. Вони посіли І, ІІ та ІІІ місця відповідно.

Відзначили й накращих спортсменів серед держсдужбовців. Переможцями VІІ обласної спартакіади «Здоров’я» стали: серед команд І групи І місце за збірною Рожищенського району, ІІ місце – за збірною Ковельського району і ІІІ – за збірною Любешівського району. У ІІ групі найкращими виявились: І місце – збірна команда управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, ІІ місце – збірна команда департаменту фінансів обласної державної адміністрації та ІІІ місце – збірна команда апарату обласної державної адміністрації.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ