На Житомирщині стартували фінальні змагання VI обласних спортивних ігор серед працівників соціальної сфери

На Житомирщині стартували фінальні змагання VI обласних спортивних ігор серед працівників соціальної сфери

22.06.13 08:40 0 894
Обласна рада профспілок працівників соціальної сфери спільно з обласною радою фізкультурно-спортивного товариства \"Спартак\" за підтримки департаментів праці та соціального захисту населення, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації цьогоріч проводять VI обласні спортивні ігри серед працівників соціальної сфери.

Відкриття фінальних змагань відбулося 21 червня у Житомирі на стадіоні «Спартак». Цього дня кращі спортсмени, котрі працюють в соціальній сфері, змагатимуться у таких видах спорту, як міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шашки та шахи. Організатори впевнені, що проведення подібних заходів наблизить всіх учасників ще на один крок до здорового способу життя і сприятиме зміцненню здоров’я, адже фізична культура і спорт вдосконалюють людину.

Житомир, як завжди, зустрів гідно учасників змагань: працівників департаменту праці та соціального захисту облдержадміністрації, райдержадміністрацій, районних та міських рад, територіальних центрів соціального захисту, обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат та команди інтернатних установ соціальної сфери.

З кожним роком збільшується кількість учасників спартакіади. Цього разу на змагання прибула 31 команда загальною кількістю більш ніж двісті учасників з кожного куточку нашої області.

Члени організаційного комітету та почесні гості свята - начальник департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської облдержадміністрації, голова оргкомітету Галина Корінна, голова Федерації профспілок Житомирської області Неля Паламарчук, заступник директора департаменту сім\'ї, молоді та спорту, заступник голови оргкомітету Наталія Калкан, голова обласної ради ФСТ „Спартак”, заступник голови оргкомітету Михайло Самборський, голова обласної профспілки працівників соціальної сфери України, заступник голови оргкомітету Василь Шушпан, заступник голови обласної ради ФСТ „Спартак”, секретар оргкомітету Борис Шевчук, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Володимир Гамма, голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства Тетяна Корець.

Від імені голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Рижука, голови обласної ради Йосипа Запаловського присутніх із відкриттям фінальних змагань VI обласних спортивних ігор серед працівників соціальної сфери привітала начальник департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна, зауваживши: «Бажаю, аби наші змагання пройшли справедливо, адже це є місточком співпраці між всіма нашими управліннями, територіальними центрами нашої сфери».

За традицією учасників змагань привітали організатори. «Мені надзвичайно приємно, що профспілкові органи всіх рівнів беруть активну участь у проведенні подібних заходів, адже немає нічого кращого і світлішого за здоров’я людей, - сказала голова Федерації профспілки Житомирської області Неля Паламарчук. - Трудові колективи, в яких панує висока відповідальність за своє майбутнє, виконують святу місію, аби кожен почував себе спокійно не лише на робочому місці, а був насамперед здоровим і щасливим». Неля Паламарчук побажала всім учасникам перемог, міцного здоров’я і гарного настрою.

На відкритті фінальних змагань присутні вшанували світлу пам\'ять тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої Батьківщини в роки Великої Вітчизняної війни хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника партизанам, підпільникам Житомирщини.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівським вулицям з ...
Наступна новина: На Буковині 25.06 у ...

КОМЕНТАРІ