На Житомирщині майже 200 медичних сестер отримали дипломи бакалаврів та магістрів

На Житомирщині майже 200 медичних сестер отримали дипломи бакалаврів та магістрів

22.06.13 08:55 0 924
21 червня відбувся випуск студентів спеціальності сестринської справи Житомирського інституту медсестринства.

На урочистості з нагоди випуску медичних сестер завітали почесні гості: заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих, заступник голови обласної ради Михайло Чигир та Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Перед початком вручення дипломів випускникам всі присутні за традицією хвилиною мовчання вшанували пам\'ять випускників інституту медсестринства Аркадія Дмитренка та Петра Нікрашевича, котрі, виконуючи інтернаціональний обов’язок на території Афганістану, віддали своє життя заради інших.

Ректор Житомирського інституту медсестринства Віктор Шатило висловив вдячність всьому педагогічному колективу, який готує кваліфіковані кадри для галузі охорони здоров’я, привітав випускників та відмітив те, що цьогорічний випуск медичних сестер за якісними показниками знань на 10% перевищує минулорічні випуски.

« випускається 198 медичних сестер, 48 з яких мають диплом з відзнакою. Молода зміна фахівців вже почне працювати в оновленій галузі охорони здоров’я, адже наразі в державі проходить реформування медицини для покращення її якості та доступності», - сказав заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих.

У Житомирському інституті медсестринства відбувся 135-й випуск медичних фахівців, які щороку виходять зі стін цього навчального закладу. Група випускників-магістрів представлена п’ятьма регіонами України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 22 червня - День скорботи ...

КОМЕНТАРІ