У Житомирі відзначили 133-й випуск курсантів військового інституту

У Житомирі відзначили 133-й випуск курсантів військового інституту

22.06.13 13:05 0 888
21 червня відбувся урочистий мітинг і вручення дипломів випускникам Житомирського військового інституту. За традицією, урочистий випуск курсантів пройшов на площі Сергія Корольова, ім’я якого носить інститут – один із найстаріших вищих військових навчальних закладів держави.

З вітальним словом до випускників звернувся начальник інституту, генерал-майор Юрій Даник. „Вам належить стати беззаперечними лідерами серед своїх підлеглих, прославляти свій навчальний заклад, де б ви не були. Професія офіцера – почесна, її поважають в усіх державах світу. Не зупиняйтесь на досягнутому, пам’ятайте, що ваш професійний розвиток неможливий без оволодіння новими знаннями”.

Дипломи і нагрудні знаки про закінчення навчання отримали 87 курсантів і 178 студентів-випускників. Троє з них закінчили навчання із золотою медаллю, а дипломи з відзнакою урочисто вручили 17 лейтенантам і 35 студентам.

Від усієї області щиро і сердечно привітав випускників із завершенням навчання голова облдержадміністрації Сергій Рижук. „Військовий інститут – це наша перлина, наша гордість, військова честь і слава, це найвищі технології у практичному застосуванні. Інститут має велику історію і не менш велику перспективу. Успіхи наших випускників свідчать про те, що українська держава в змозі готувати висококваліфікованих фахівців”, - наголосив очільник області і побажав курсантам і студентам, що стоять на порозі самостійного життя, мирного неба, пильного ока, доброї дороги у житті.

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну та з нагоди 133-го випуску курсантів Житомирського військового інституту Сергій Рижук нагородив почесною грамотою облдержадміністрації начальника військового оркестру Павла Осінського.

З вітальними словами до випускників, їхніх викладачів і батьків звернулися також голова обласної ради Йосип Запаловський і заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський.

Довідково. За роки свого існування з 1918 року з цього уславленого військового навчального закладу вийшло близько 40 тис. випускників, близько 400 з них стали генералами.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іван Гринда: ...

КОМЕНТАРІ