На Івано-Франківщині рятувальники з волонтерами та представниками громадських організацій навчали людей правил безпеки на воді

На Івано-Франківщині рятувальники з волонтерами та представниками громадських організацій навчали людей правил безпеки на воді

22.06.13 08:55 0 925
21 червня з метою попередження трагедій на воді відбувся спільний рейд працівників Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області з волонтерами, представниками громадських організацій, журналістами обласних та регіональних засобів масової інформації у місцях масового відпочинку людей. Учасники рейдової групи побували на водоймах Івано-Франківська - на річці Бистриця Надвірнянська та спеціально відведеному місці для купання івано-франківців - міському озері.

Рятувальники нагадали людям прості, але такі важливі правила поведінки на берегах водойм, продемонстрували обладнання, за допомогою якого рятують життя людей на воді, спільно з волонтерами та представниками громадських організацій вручили дорослим і дітям листівки інформаційно-застережуючого характеру.

Учасники рейдових груп наголосили дорослим на необхідності особливого піклування про безпеку дітей під час відпочинку поблизу водойм.

Такі заходи за ініціативи керівництва Управління ДСНС в області будуть проводитися і надалі, впродовж усього літнього відпочинкового періоду.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 22 червня - День скорботи ...

КОМЕНТАРІ