На Івано-Франківщині фізична кільтура – здоровий спосіб життя

На Івано-Франківщині фізична кільтура – здоровий спосіб життя

22.06.13 13:40 0 894
У літній період проводиться велика кількість спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів, відповідно до завдань та соціальні ініціативи Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя. Зокрема, у Тисменицькому районі 19-20 червня проведено чверть фінал Кубоку району серед юнаків, присвячений Дню незалежності України у селах: Стебник, Загвіздя, Старий Лисець, Черніїв. У Кубку брали участь 14 збірних команд сіл району.

На змаганнях у с. Загвіздя були присутні заступник голови районної державної адміністрації Олег Мельник, голова районної федерації футболу Василь Кобльовський та начальник відділу у справах молоді та спорту районної державної адміністрації Василь Дзудзило. У своїх виступах вони привітали учасників змагань і побажали переможцям успішно виступити на обласних змаганнях.

Довідково

Дитячо-юнацька спортивна школа з філіями у 19 селах району у літній період не припиняє свою роботу, а навпаки сприяє залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом. У школі проводяться тренування із настільного тенісу, боксу, дзюдо, футболу, легкої атлетики.

У с. Черніїв , Старий Лисець та Ямниця збудовано три спортивні майданчики із синтетичним покриттям та два нульові цикли під спортивні майданчики у селах Нові Кривотули та Підлісся.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ