Іван Гринда: "Ситуація щодо когенераційних установок – яскравий приклад абсолютної безгосподарности команди Садового"

Іван Гринда: "Ситуація щодо когенераційних установок – яскравий приклад абсолютної безгосподарности команди Садового"

22.06.13 08:35 0 1044
Ситуація щодо когенераційних (електростанції для одночасного виробництва електроенергії та тепла) установок – яскравий приклад абсолютної безгосподарности команди Садового, адже упродовж 5 років чиновники залишали без ужитку та не ввели в експлуатацію дві когенераційні установки, закуплені містом ще 2007 року. Про це 21 червня 2013 року повідомив голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку Львівської міської ради свободівець Іван Гринда.

Як повідомив депутат, під час перевірки установ теплопостачання Львова інженерна комісія виявила, що ще 2007 року місто закупило дві когенераційні установки потужністю по 535 КВт, які так і не ввели в експлуатацію.

"Аби виправити прорахунки чиновників Садового, комісія інженерного господарства, транспорту та зв'язку ініціювала призначення з бюджету Львова на 2013 рік необхідних коштів Львівському комунальному підприємству "Залізничнетеплоенерго" для будівництва котельні з влаштуванням когенераційних установок для теплозабезпечення житлового масиву "Рясне-2". Окрім цього, на минулому засіданні комісії ми погодили внесення змін до бюджету Львова на 2013 рік, надавши додаткові кошти для створення відповідного проєкту робіт з умовою, що вже цьогоріч одну когенергаційну установку введуть в експлуатацію. Таким чином "Залізничнетеплоенерго" матиме змогу не тільки виробляти електроенергію та продавати її в електромережу за вигідним для міста "зеленим" тарифом, але й забезпечить належне теплопостачання в оселі мешканців мікрорайону "Рясне-2", – зазначив Іван Гринда.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ