Рівненщина: у Здолбунівському районі вручено перші ваучери «45+»

Рівненщина: у Здолбунівському районі вручено перші ваучери «45+»

22.06.13 08:55 0 1015
У наш час люди, які знаходяться у самому розквіті сил, часто стикаються з проблемою працевлаштування. Для поліпшення ситуації в державі, при службі зайнятості запроваджено програму, згідно якої усі громадяни, яким виповнилося 45 років, можуть безкоштовно пройти перепідготовку або підвищення кваліфікації, а відтак збільшити свої шанси на хорошу роботу.

Проаналізувавши ситуацію на ринку праці та землі люди зрозуміли, що можуть успішно влаштуватися на цікаву роботу завдяки цій програмі. Відтак у Здолбунівському районі урочисто вручено перші ваучери «45+» на навчання у Рівненському державному аграрному коледжі за спеціальністю «землевпорядкування».

« Ця програма дає можливість громадянам за рахунок коштів Фонду державного соціального страхування на випадок безробіття здобути нову освіту або підвищити свій фаховий рівень. А скористатися нею можуть не лише безробітні, а й ті громадяни, які зараз працюють» – наголосив начальник управління Держземагентства в Здолбунівському районі Петро Пилипчук, під час вручення ваучерів на навчання.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 22 червня - День скорботи ...

КОМЕНТАРІ