Працівники Головного управління Держземагентствау Рівненській області взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Державної служби.

Працівники Головного управління Держземагентствау Рівненській області взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Державної служби.

22.06.13 13:20 0 873
Рівненський академічний український музично-драматичний театр гостинно приймав винуватців свята. З теплими та щирими словами до гостей звернувся голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ.

З нагоди свята очільник області вручив почесну грамоту Рівненської обласної державної адміністрації головному спеціалісту відділу державної землевпорядної експертизи Головного управління Держземагентства у Рівненській області Анатолію Веремчуку.

Головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, фінансів та звітності Головного управління Тетяна Горецька та головний спеціаліст відділу державного земельного кадастру Ярослава Парфенюк отримали почесні грамоти Головного управління Держземагентства у Рівненській області за сумлінну ефективну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у реалізацію державної політики в галузі земельних відносин.

Міцного здоров'я, творчого натхнення, плідних, реальних здобутків, високої професійної майстерності побажала в святковий день колегам начальник Головного управління Держземагентства області Світлана Богатирчук-Кривко.

«Хочу подякувати кожному з вас за відданість справі та плідну працю. Нехай з вами завжди буде мудрість, витримка і сила духу, які допоможуть зробити все можливе для створення економічно сильного, соціально заможного та духовно багатого краю» - зазначила в своєму виступі Світлана Кирилівна.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олександр Башкаленко: ...

КОМЕНТАРІ