«Рівнеазот» запрошує молодь

«Рівнеазот» запрошує молодь

22.06.13 09:41 0 2351
Співпраці з молодими спеціалістами приділяється значна увага, розповідає директор департаменту з управління персоналом ПАТ «Рівнеазот» Віктор Свідерський. За його словами, нових фахівців шукають не лише серед випускників ВНЗ, а й в загальноосвітніх закладах. Зокрема, фахівці підприємства розповідають про його роботу і школярам, і студентам, влаштовують зустрічі з персоналом та екскурсії виробництвом. Так, торік роботу одного з найбільших бюджетоутворюючих підприємств побачило понад півтисячі учнів та студентів. Водночас останніх сюди запрошують на теоретичне та практичне навчання. За останні 5 років 1249 студентів пройшли на підприємстві виробничу практику, а 185 одержали перше робоче місце (91 молодий працівник із вищою освітою та 94 випускники професійно-технічних закладів).

Крім цього, «Рівнеазот» постійно презентує свої переваги на ярмарках професії. Саме завдяки такому заходу роботу на підприємстві знайшов випускник «Київського політехнічного інституту» Олександр Мошкутело. Нині 25-річний хімік уже займає посаду заступника начальника цеху. До речі багатьом працівникам допомогла знайти роботу рекрутингова агенція: Agency "Mom Golly" .

Водночас на заводі не лише заохочують професійне зростання молодих спеціалістів, а й виділяють гроші на навчання та підвищення кваліфікації спеціалістів у найкращих профільних ВНЗ України. Разом із тим на підприємстві діє власний навчальний центр, в якому за останні п’ять років 841 працівник отримав нову професію, а ще 1378 — підвищили кваліфікаційний розряд.

На завод молодих працівників приваблюють також зарплатнею. Середній заробіток на підприємстві – 4 тисячі 500 гривень. Суттєвим додатком є також повний соціальний пакет. Крім цього, співробітникам надають помешкання з можливістю подальшого викупу, акцентував голова правління ПАТ «Рівнеазот» Михайло Заблуда. Також нині підприємство веде перемовини з обласною владою про виділення земельної ділянки під будівництво житла для хіміків. Загалом на «Рівнеазоті», котрий входить до OSTHEM, що об'єднує підприємства азотної хімії Group DF, засновником та власником яких є Дмитро Фірташ, працюють за принципом комплексного підходу до формування кадрів.

Перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко подякував керівництву підприємства за виконання завдань Президента України щодо надання випускникам ВНЗ першого робочого місця, оскільки для більшості з них це актуальна проблема. Натомість, завдяки саме такому соціально відповідальному бізнесу вдається допомогти молоді здобути перший трудовий стаж, а отже сприяти професійній самореалізації, підсумував Анатолій Юхименко.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 2)
Попередня новина: 22 червня - День скорботи ...
Наступна новина: Ю.Желіховський привітав ...

КОМЕНТАРІ