На Рівненщині держслужбовців привітали з професійним святом

На Рівненщині держслужбовців привітали з професійним святом

22.06.13 08:15 0 939
Напередодні Дня державної служби, який в Україні відзначають 23 червня, голова облдержадміністрації Василь Берташ привітав держслужбовців Рівненщини. Урочистості з цієї нагоди відбулися в обласному академічному українському музично-драматичному театрі.

«Люди, які обирають державну службу, заслуговують на повагу, бо ця робота важлива та відповідальна. Адже довіра до влади починається саме з державного службовця. Тому хочу перш за все подякувати Вам за те, що працюєте на користь громаді», - зазначив Василь Берташ.

Очільник області також подякував ветеранам, які більшу частину свого життя присвятили державній службі, а зараз перебувають на заслуженому відпочинку. «Впевнений, що спираючись на ваш досвід, мудрі поради, молоде покоління державних службовців Рівненщини й надалі працюватимете професійно», - зауважив голова облдержадміністрації. А перед загальнообласними урочистостями держслужбовці-пенсіонери, колишні працівники облвиконкому одержали до Дня державної служби подарунки, квіти та матеріальну допомогу. Їх ветеранам держслужби вручила заступниця голови облдержадміністрації Світлана Сад.

Тим часом на урочистостях Василь Берташ вручив кращим посадовцям краю почесні грамоти облдержадміністрації, а також побажав усім колегам міцного здоров’я, щастя, добра та достатку.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда скерував ...
Наступна новина: Житомирщина: пам’ятати ...

КОМЕНТАРІ