Лановецький районний відділ Управління ДСНС у Тернопільській області готовий до виконання завдань за призначенням

Лановецький районний відділ Управління ДСНС у Тернопільській області готовий до виконання завдань за призначенням

22.06.13 08:40 0 918
З метою вдосконалення службової діяльності та надання практичної допомоги в роботі працівниками відділу організації заходів цивільного захисту Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області перевірено Лановецький районний відділу ДСНС.

Основну увагу фахівці звернули на планування заходів цивільного захисту, стан інженерного захисту, утримання захисних споруд цивільного захисту (цивільної оборони) та радіаційно-хімічного захисту району.

З метою визначення готовності підрозділу до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з розливом небезпечних хімічних речовин перевірено розгортання поста радіаційно-хімічного спостереження та виконання нормативів з радіаційно-хімічного захисту.

Враховуючи, що у Лановецькому районі низький показник проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту працівниками Управління ініційовано та взято учать у засіданні районної комісії під головуванням першого заступника голови Лановецької РДА Володимира Козири, під час якого визначено основні проблемні питання та розроблено план-заходів щодо покращення ситуації.

В цілому Лановецький районний відділ УДСНС у Тернопільській області було оцінено, як такий, що готовий до виконання завдань за призначенням.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівським вулицям з ...
Наступна новина: На Буковині 25.06 у ...

КОМЕНТАРІ