За кращий промо-ролик про «Файне місто Тернопіль» можна отримати грошову премію

За кращий промо-ролик про «Файне місто Тернопіль» можна отримати грошову премію

22.06.13 13:20 0 857
З метою створення позитивного іміджу нашого міста 20 червня міська рада спільно з фондом імені В. Лучаковського оголосила конкурс на кращий промо-ролик про «Файне місто Тернопіль».

«Ми запрошуємо до співпраці всіх професіоналів та аматорів. Мета конкурсу – показати усі принади нашого міста, його наймальовничіші куточки. Хочемо вибрати найкраще відео, яке надалі будемо використовувати для промоції Тернополя. Усі відеороботи будуть розміщені у соцмережах, де всі бажаючі зможуть їх переглядати. Переможець отримає грошову премію у розмірі 8 тисяч гривень», – розповів міський голова Сергій Надал.

Переможцем стане той, хто отримає найбільше хороших відгуків і «лайків» в Інтернеті. Свої роботи можна надсилати до 31 серпня 2013 року, тривалість ролику повинна становити 3-5 хвилин. Детальніші умови конкурсу і електронна поштова скринька, куди потрібно надсилати відео, можна знайти на сайті molod.te.ua. Інтернет-голосування триватиме з 1 по 15 вересня 2013 року, а переможця оголосять 20 вересня 2013 року.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: Олександр Башкаленко: ...

КОМЕНТАРІ