У Тернополі водіїв зобов’язують видавати пасажирам квитки та носити уніформу

У Тернополі водіїв зобов’язують видавати пасажирам квитки та носити уніформу

22.06.13 13:40 0 823
У Тернополі триває місячник контролю за роботою громадського транспорту. Зокрема, контролювати маршрутки та тролейбуси у Тернополі доручили транспортникам, працівникам муніципальної поліції, депутатам та дванадцятьом громадським інспекторам. Після завершення місячника контроль за маршрутками відповідні управління та громадські контролери продовжять здійснювати постійний контроль.

На даний час серед виявлених порушень значну частку складають невидача водіями квитків пасажирам та виїзд на маршрут без уніформи, а також санітарно-технічна невідповідність салонів.

«Проблема громадського транспорту в Тернополі вирішена. Залишилася проблема виконання водіями своїх обов’язків. Саме тому було оголошено місячник контролю за роботою громадського транспорту. Щодня зведена інформація з довідки 1580 надходить особисто мені і ми одразу усуваємо виявлені порушення», - зазначив міський голова Сергій Надал.

За словами міського голови, ціни на проїзд в місті є збалансованими – мають належне економічне обґрунтування та соціальну складову. На сьогоднішній день Тернопіль чи не єдине місто в Україні, в якому функціонують соціальні маршрутки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ