До Дня міста Тернопіль буде з дорогами, фонтанами та оновленими скверами

До Дня міста Тернопіль буде з дорогами, фонтанами та оновленими скверами

22.06.13 10:44 0 1147
Міська влада до Дня міста у Тернополі планує завершити ряд об’єктів, а також навести порядок з прибиранням і ремонтами доріг.

Ремонт доріг у Тернополі – на особистому контролі у міського голови. Через погодні умови комунальники дещо відстали від графіків. Аби виправити ситуацію та надолужити втрачене, їх відкликали з відпусток. За неналежне виконання службових обов’язків окремих працівників та керівників управління притягнуто до дисциплінарної відповідальності. А також призупинено підписання заяв на відпустки до тих пір, доки не наздоженуть графіки.

Попри людський фактор та погодні умови, суттєво вплинула на темпи виконання робіт і невиплата коштів казначейством.

«Така ситуація не лише в Тернополі, а й по всій Україні. Станом на вчорашній день місту не проплатили 7 мільйонів гривень – це саме ті кошти, які мали йти на ремонт та утримання доріг, прибирання тощо. Однак від особистої позиції комунальників теж багато чого залежить – на них покладено завдання належно організувати та проконтролювати дотримання тих термінів, які були встановлені. Погані дороги в обласному центрі – наслідки зими та відсутності належного водовідведення в місті. Без нього дороги в Тернополі робилися протягом десятків років. Наразі зауважень щодо якості проведених робіт немає, є зауваження лише до термінів. Ми самі контролюємо якість ремонту робіт, але хочемо, щоб і громадськість контролювала цей процес», - зазначив Сергій Надал.

Зокрема з 20 по 28 червня заплановано провести капітальний ремонт таких доріг: проспект Злуки (від «Універсаму» до вулиці Тарнавського), вул. Коновальця (від проспекту С. Бандери до вул. Рєпіна), вул. Живова (від Оболоня до Перля, і від Шашкевича до вул. Паращука), а також вул. Пирогова, Крушельницької, Корольова та Купчинського.

До Дня міста оновлять і чимало об’єктів. Зокрема реконструкція чекає на бульвар Данила Галицького, сквер Тараса Шевченка та сквер на вул. Миру, Набережну. В парку Шевченка до 25 липня зроблять сходи та територію біля хреста для освячення води. В «Топільче» відремонтують каскад фонтанів, алеї від Набережної до Карпенка та основні пішохідні зони.

По завершенню дорожніх робіт та реконструкцій міська рада візьметься за ЖЕКи, робота яких у порівнянні з минулим роком дещо погіршилася.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Михайло Болотських доповів ...

КОМЕНТАРІ