Ю.Желіховський привітав учасників ХХVІІІ Спартакіади працівників газових господарств Тернопілля

Ю.Желіховський привітав учасників ХХVІІІ Спартакіади працівників газових господарств Тернопілля

22.06.13 09:45 0 920
На стадіоні с.Великі Гаї Тернопільського району відбулися змагання фінальної частини ХХVІІІ Спартакіади серед працівників газових господарств Тернопільської області.

Понад 170 працівників галузі та 85 дітей, чиї батьки працюють в підрозділах ПАТ «Тернопільгаз», з усіх куточків області приїхали на це свято фізичної культури і спорту. А передували фінальній частині спартакіади попередні відбіркові змагання у трудових колективах районних газових господарств області.

На думку організаторів заходу, такі акції особливо здружують колектив, сприяють розвиткові фізкультури та спорту. Переможці ж обласного етапу продемонструють свої спортивні вміння під час Всеукраїнської спартакіади газовиків.

«Приємно, що колектив зберігає традиції проведення таких заходів, демонструючи, що не лише трудовими буднями живуть його працівники. Нарівні з дорослими участь у змаганнях беруть й юні учасники, що, безумовно, є популяризацією здорового способу життя, фізичної культури та спорту, до чого нас закликає Президент України», - каже заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ