Відбуваючи домашній арешт, 21-річний львів'янин скоював грабежі

Відбуваючи домашній арешт, 21-річний львів'янин скоював грабежі

22.06.13 14:58 0 1024
Своїми жертвами молодик обирав осіб жіночої статі, до яких несподівано підходив та зривав з них золоті прикраси. Що більше, усі ці злодіяння 21-річний львів’янин скоював, відбуваючи покарання у вигляді домашнього арешту. 

Наприкінці травня цього року 21-річний житель Львова опинився на лаві підсудних - його притягували до відповідальності за вчинене кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Досліджуючи всі факти та матеріали слідства, суд щодо зловмисника прийняв рішення – домашній арешт.

За словами начальника Львівського міського управління міліції підполковника міліції Сергія Зюбаненка, до арештованого чоловіка систематично навідувалися правоохоронці, проводили з ним профілактичні бесіди щодо неможливості у майбутньому вчиняти будь-які правопорушення. Жодних скарг на арештованого від його сусідів не надходило.

Однак, попри свою не відбуту судимість, зловмисник вирішив випробувати долю і у денний період доби вдався до скоєння злочинів, за які і відбував цей домашній арешт.

Так, лише впродовж 12 червня цього року до Шевченківського райвідділу міліції звернулися дві жінки. Одна з потерпілих повідомила правоохоронців, що до неї підійшов невідомий чоловік і несподівано зірвав з шиї золотий ланцюжок, завдавши матеріальної школи на 5 000 гривень.

Розповідь іншої львів’янки була дуже схожою на ту, яку повідомила вказана вище жінка. Потерпіла заявила, що у Львові її пограбував невідомий молодик, який також зірвав з її шиї золоту прикрасу, вагою 14 грам на 8 000 гривень. 

Варто також відзначити, що обидві жінки, даючи покази, допомогли скласти працівникам міліції фоторобот, який, як виявилося, стосувався однієї людини. 

Слідчі, які розпочали кримінальне провадження за скоєні чоловіком пограбування жінок на вулиці Золотій, з’ясували, що він і до цього арешту мав проблеми із дотримання законів. Зокрема, свого часу зловмисник відбував чотирирічне ув’язнення за скоєну крадіжку (на підставі частини 3 статті 185 ККУ) і за злочин, передбачений частинами 1 і 2 статті 309 Кримінального кодексу України – за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Шукаючи зловмисника, працівники міліції вийшли на слід 21-річного жителя міста Львова, який саме відбував покарання за вчинений у квітні цього року грабіж. На впізнанні дві потерпілі жінки впізнали у чоловікові свого кривдника і підтвердили його причетність до пограбувань.

На вже доведено причетність чоловіка до двох пограбувань, скоєних 12 червня. Слідчі з’ясовують, скільки загалом встиг скоїти злочинів заарештований «по-домашньому» зловмисник.

ВЗГ ГУ МВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Викрадену дитину ...
Наступна новина: На Волині працівники ДАІ ...

КОМЕНТАРІ