У Буковинському міліцейському дитячому таборі

У Буковинському міліцейському дитячому таборі "Водограй" відкрили сезон відпочинку

22.06.13 15:52 0 1077
На Сторожинеччині, у селі Гільча відбулося урочисте відкриття першої зміни заїзду до дитячого оздоровчого закладу УМВС України в Чернівецькій області «Водограй»

Уже декілька років поспіль до табору приїздять діти не лише із Буковини, але й інших областей. Наразі на відпочинок заїхали 90 дітей. Більшість відпочиваючих це діти працівників міліції Чернівеччини, також є дітки із Київщини. Крім цього, 12 діточок приїхали на відпочинок із Оршівського дитячого будинку.

На відкриття зміни табору завітали представники УМВС України в Чернівецькій області та батьки. Гості привітали всіх присутніх з початком нового оздоровчого сезону.

У своєму вітальному слові заступник начальника Управління кадрового забезпечення УМВС Віталій Семенюк побажав юним відпочивальникам приємно і корисно відпочити та оздоровитися. А для проведення дозвілля діточкам вручив спортивний інвентар та іграшки.

Колектив табору запевнив, що на дівчаток і хлопчиків чекає активний відпочинок. Для цього розроблені цікаві розважальні програми, передбачені туристичні походи, обладнані ігрові кімнати. Також на території оздоровчого закладу розташовані спортивні майданчики, створені належні умови проживання та забезпечено якісне харчування.

Діточки у свою чергу гостям підготували святкову концертну програму, під час якої продемонстрували свою майстерність у співах, танцях та читанні віршів.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ