Чемпіон мріє стати офіцером міліції

Чемпіон мріє стати офіцером міліції

22.06.13 16:52 0 935
На сьогоднішній день у скарбничці плавця Сергія Фролова – понад п’ятдесят медалей різного ґатунку: національнихих, європейських, світових… У найближчих планах спортсмена – виграти Чемпіонат світу у Барселоні, який відбудеться 29-го липня, та… стати офіцером міліції.

У спорт Сергійко прийшов у третьому класі – за ініціативою батька, який також свого часу займався плаванням. Як розповідає нинішній чемпіон, спочатку нічого не виходило, було важко, але поступово, як то кажуть, увійшов у смак.

Перші перемоги на українських доріжках стали хорошим стимулом: у 2010-му Сергій виборов три медалі на Чемпіонаті Європи серед юнаків. Дистанції 400 та 800 метрів вільним стилем принесли йому срібло, а півторакілометровий заплив прикрасив груди спортсмена золотом.

Ця перемога послужила потужним трампліном: у тому ж році Сергій взяв участь вже у «дорослому» Чемпіонаті Європи. І знову, не дивлячись на значно серйозніший рівень, успішно. На улюбленій дистанції в 1500 метрів – другий результат.

Далі були нові змагання і нові нагороди. Останні три срібні медалі чемпіон привіз з Монако, де відбулися «Маре нострум» – своєрідний проміжок перед Чемпіонатом світу.

Наразі Сергій готується до цього, головного для будь якого спортсмена, випробування. Кожне тренування (а тренується він двічі на день) пропливає мінімум тринадцять кілометрів. Звичайно, такий графік залишає обмаль вільного часу, але Сергій примудряється викроювати його на навчання: закінчує Запорізький національний університет.

Більше того, на цьому зупинятися не збирається: у найближчих планах – отримати ще й юридичну освіту і стати офіцером міліції. Перший крок до мети вже зроблено: на сьогоднішній день він захищає кольори ФСТ «Динамо», співзасновником якого є Міністерство внутрішніх справ України.

А на запитання про секрет спортивного успіху, посміхаючись, відповідає: «Головне – наполегливо йти до своєї мети, попри всі труднощі й негаразди. Маючи бажання й наполегливість, досягнеш будь якої вершини!»

ВЗГ ГУМВС України

в Запорізькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Буковинському ...
Наступна новина: Без права на гру: вилучено ...

КОМЕНТАРІ